За завданням кремля? лукашенко розповів, чому Україні "дуже потрібні" переговори з рф

Читать на русском
Автор
7373
олександр лукашенко Новина оновлена 21 липня 2022, 19:40
олександр лукашенко. Фото twitter.com/Dialog_UA

Білоруський голова впевнений, що це Київ має давати якісь гарантії Москві

Невизнаний міжнародною спільнотою білоруський президент та поплічник російського диктатора олександр лукашенко раптово почав закликати Україну сісти за стіл переговорів з країною-агресором росією, яка пішла на нашу країну війною.

"Поради" білоруського лідера поширив Telegram-канал "Пул Первого", зазначивши, що про це лукашенко говорив під час інтерв'ю "Франс Прес".

Так, голова РБ впевнений, що війну в Україні можна закінчити на умовах, які будуть "більш прийнятними" для нашої країни. Для цього, на його думку, треба домовлятися з країною-агресором.

"Сісти за стіл переговорів і погодитися, що вони не загрожуватимуть ніколи росії й не матимуть на території України ту зброю, яка загрожуватиме росії. А денацифікація – це філософія. Головне — це безпека рф", — заявив він.

Також лукашенко додав, що це нібито Київ разом з НАТО та США має дати росії гарантії, що з території України ніколи не буде загрози рф. І тільки у такому випадку, вважає поплічник путіна, Москва дасть гарантії Україні.

Як повідомляв "Телеграф", самопроголошений президент Білорусі олександр лукашенко останнім часом робить чимало натяків на те, що його країна от-от вступить у війну проти України. При цьому, на думку російського публіциста Андрія Піонтковського, наступ РБ може початись зовсім в іншому напрямку.