Путін назвав війну з Україною майже "громадянською": у мережі йому відповіли

Читать на русском
Автор
3464
Володимир Путін
Володимир Путін. Фото rbc.ru

Відразу російський лідер заявив, що мир настане тоді, коли буде досягнуто цілі СВО

Російський диктатор Володимир Путін назвав "громадянською" війну, яку РФ веде в Україні. Таку заяву він зробив під час прямої лінії з населенням у четвер, 14 грудня.

"Росіяни та українці — єдиний народ, зараз відбувається подоба громадянської війни", — заявив він.

Але відразу російський лідер заявив, що мир настане тоді, коли буде досягнуто цілі СВО. Він нагадав, що збирається "денацифікувати" та "демілітаризувати" Україну. А також у Кремлі все ще наполягають на нейтральному статусі.

Користувачі мережі миттєво відреагували та цю заяву російського президента: "Ну так. Громадяни воюють, а Пукін як би не до чого, він за межі правового поля"; "Який би упир він не був, велика вина все ж таки на народі, що продовжує вірити цій плешивій гадині"; "Гад брехливо-цинічний, на світанку бомбити Київ, перти по Україні танками це Громадянська війна, м*дак хворий на всю голову"; "Так і не розумію. Старий д*генерат оголосив СВО і захоплення України за 3 дні, а на другий рік війни розповідає, що ми брати і в нас громадянська війна. Санітари реально вже не впораються" і т.д.

Раніше "Телеграф" писав, що росіяни запекло штурмують Авдіївку Донецької області, намагаючись відбити місто біля ЗСУ. Володимир Путін особисто контролює бойові дії у цьому напрямі. Однак, Сили оборони України зможуть утримувати свої позиції там як мінімум, до Нового року.