У Курську область знову завітало "шоу дронів": знеструмлено кілька населених пунктів (відео)

Читать на русском
Автор
5423
Росіянам знову заважали спати БПЛА
Росіянам знову заважали спати БПЛА. Фото Колаж

Атаки дронів стали повсякденною реальністю для мешканців Курщини

Життя в Курській області, з території якої росіяни регулярно обстрілюють Україну, стало вкрай неспокійним — його мешканцям регулярно докучають дрони. Після 4 години ранку п’ятниці, 29 вересня, там знову пролунали вибухи.

Росіяни заявили про атаку дронів та роботу протиповітряної оборони. Губернатор Курської області Роман Старовойт написав у Telegram, що під Курськом, у слободі Бєла Бєловського району дрон скинув два вибухові пристрої на електропідстанцію. Він заявив, що це був "український безпілотник".

Район атаки на карті

"Один із трансформаторів спалахнув. Знеструмлено п’ять населених пунктів і лікарню. Пожежні розрахунки виїхали на місце. До відновлення електропостачання розпочнуть, як тільки стане безпечно", — пише Старовойт.

Для місцевих жителів вже стало звично не спати ночами та знімати "шоу дронів". Відео атаки та роботи своєї ППО вони викладають у мережу. Курська область, що межує з Україною, все частіше зазнає ударів безпілотників. Таким чином, росіяни можуть відчути малу частину з того, через що проходить Україна через їхню божевільну владу.

Як повідомляв "Телеграф", 24 вересня в Курську дрон вибухнув прямо біля місцевої адміністративної будівлі, переполошивши все місто. Ще один удар припав по місцевому нафтопереробному заводу. За обидві атаки відповідальні українські розвідники.