росію кошмарять невідомі безпілотники - підривають геть усе (фото)

Читать на русском
Автор
1572
Наслідки атаки БПЛА
Наслідки атаки БПЛА

Росіяни продовжують здригатися від вибухів на своїй території

Невідомі дрони продовжують кошмарити росіян на їхній же території. Відразу в двох областях росії поскаржилися на вибухові інциденти і звинуватили в усьому Україну. Цілі у БПЛА виявляються найрізноманітнішими.

Так, один із випадків стався у місті Клинці, що у Брянській області росії. За словами місцевого губернатора Олександра Богомаза, на територію житлового будинку впав безпілотник, завдавши серйозних руйнувань.

"Є часткові руйнування домоволодіння, вибиті шибки. На місці працюють оперативні служби", — каже богомаз.

Пізніше у мережі з’явилися фото з місця подій. РосЗМІ стверджують, що на літальному апараті нібито було виявлено напис "Смерть мос**ям".

Другий інцидент стався вже у сусідній Курській області. Там, як пишуть пропагандисти, посилаючись на місцеву владу, дрон-камікадзе атакував трактор-навантажувач, який проводив роботи на фортифікаційних спорудах у районі села Гуєве у Суджанському районі.

"Дрон-камікадзе пошкодив будівельну техніку, водій не постраждав", — йдеться у повідомленні.

В обох випадках росіяни в усьому звинуватили Україну, хоч у нашій країні свою причетність до вибухів не визнавали. При цьому, як можна побачити за інцидентом з Бєлгородом, окупанти й самі непогано справляються з бомбардуваннями своїх же територій.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в мережі опублікували повне відео падіння та вибуху російської бомби у Білгороді.

Також ми повідомляли, що у Білгородській області порахували загиблих від обстрілів та пояснили всі "агресією України".