лавров зізнався, що не уявляє, як жити після війни: у мережі підказали

Читать на русском
Автор
2625
сергій лавров
сергій лавров. Фото inpoland.net.pl

лавров повторив за путіним, що війну з Україною "треба було розпочинати раніше"

На прес-конференції за підсумками діяльності російської дипломатії в 2022 році глава МЗС росії сергій лавров назвав так звану "спецоперацію" війною і розмріявся, що росії вдасться в ній відстояти свою "правду".

Як передають російські пропагандисти, лавров заявив, що поки що йому не представляється, як відбуватиметься життя після війни. На його думку, все залежатиме від того, які висновки зробить Європа.

"Колись ця війна закінчиться. Ми все одно відстоимо свою правду. Але як далі жити, я поки не уявляю собі, все залежатиме від того, які висновки зробить Європа", — каже лавров.

Також глава МЗС росії, відповідаючи на запитання про те, яке слово було найтрагічнішим торік, повторив цинічну заяву путіна.

"Слово "війна". Я не побоюсь цього сказати, бо те, що відбувається, є нашою відповіддю, яку, як сказав президент росії, можливо, потрібно було трохи раніше зробити, але це саме відповідь, і він не спізнився, це важливо, на ту гібридну війну, яку проти нас розв’язали", — каже лавров.

Слова лаврова про свою "правду" у війні та житті після неї викликали бурхливе обговорення в мережі.

Нагадаємо, раніше лавров насмішив мережу безглуздою історією про туалети в Європі, коли його дуже збентежили спільні вбиральні.

Також ми повідомляли про те, що у своєму останньому інтерв’ю розповів один із головних рупорів російської пропаганди сергій лавров.