"Туди і дорога": у мережі обговорюють смерть путінського пропагандиста, який зняв фільм про Кримський міст

Читать на русском
Автор
9389
Давиду Кеосаяну на момент смерті виповнився 61 рік
Давиду Кеосаяну на момент смерті виповнився 61 рік

Деякі українці неіронічно зауважують, що любитель Кримського мосту не так уже й надовго пережив саму споруду

Слідом за руйнуваннями на Кримському мості одну з улюблених пропагандисток путіна маргариту симоньян спіткало нове горе. Помер старший брат її чоловіка Тиграна Кеосаяна — Давид. Втім, співчувати втрати українці явно не готові, відзначаючи чергову символічність — покійний був продюсером художнього і при цьому абсолютно прокремлівського фільму "Кримський міст. Зроблено з любов’ю!"

Інформацію про смерть родича російська "журналістка" розмістила в особистому Telegram-каналі. Вона заявила, що у своєму житті не знала таких "світлих та вільних людей", як Давид Кеосаян.

Зазначимо, що свою кар’єру нині покійний продюсер розпочинав ще за радянських часів. Знявшись в епізодичних ролях у двох картинах, він вирішив спробувати себе на іншій ниві. Таким чином, закінчивши факультет журналістики у МДУ ім. Ломоносова, він став режисувати та продюсувати нові російські кінострічки.

Давид Кеосаян
Давид Кеосаян

"Кримський міст. Зроблено з любов’ю!" став однією із спільних робіт із братом Тиграном, який цей фільм режисирував. Додамо, що стрічка побачила світ у 2018 році. Ми публікуємо трейлер до цього "шедевра", але відразу ж попереджаємо, що перегляд навіть такого уривка може серйозно зашкодити вашому психологічному здоров’ю.

Щоб перебити смак подібного кінопродукту, пропонуємо ознайомитися з реакцією українців на новину про смерть одного з російських пропагандистів. Очікувано, вона сповнена уїдливості та сміху — що не дивно за часів гібридної російсько-української війни.

Подібному ставленню українців пропагандистка симоньян не повинна дивуватися, адже ще кілька місяців тому відверто раділа смерті мирних жителів Миколаєва після чергового російського обстрілу.