путін "пояснив" проблеми армії рф в Україні і видав нову погрозу

Читать на русском
Автор
16798
Російський диктатор прикриває провали своєї армії
Російський диктатор прикриває провали своєї армії. Фото file.liga.net

Кремль ще й встигає сипати звинувачення в бік України

Тотальні невдачі російської армії, яка прийшла в Україну з війною, давно помітили у Кремлі, однак все ще намагаються їх виправдати. Чергове пояснення провалу знайшов кривавий диктатор володимир путін, але при цьому він не забув пригрозити Україні новими ударами. Його слова цитують російські ЗМІ.

"Ми ж воюємо не повною армією, а тільки частиною російської армії. Контрактною частиною. Природно, що це пов'язано з певними параметрами особистого складу і так далі", — сказав російський президент у виправдання невдач так званої "другої армії світу".

При цьому він звинуватив Україну у спробах завдати шкоди російській інфраструктурі, після чого видав чергову порцію погроз.

"Ми бачимо спроби завдати шкоди нашій громадянській інфраструктурі, але ми дійсно дуже стримано на це реагуємо. До пори, до часу. Зовсім недавно ВС РФ завдали кілька ударів чутливих, але це, будемо рахувати, як попереджувальні удари. Якщо і надалі ситуація буде розвиватися подібним чином, то відповідь буде більш серйозною", — заявив він.

Цілком ймовірно, що "чутливими" російський президент назвав ракетні удари по об'єктах критичної інфраструктури України. Зокрема, по одній з найбільших ТЕЦ, яка розташована у Харківській області. А також масований ракетний обстріл Кривого Рогу. Цілком ймовірно, що російські загарбники хочуть влаштувати гуманітарну катастрофу в регіоні, а тому стріляють по об’єктах критичної інфраструктури, зокрема по гідротехнічних спорудах на річці Інгулець.

Нагадаємо, що ці удари російські окупанти завдали у якості помсти за свої провали на Харківському напрямку, а також на Херсонщині. Тим часом українські військові продовжують звільняти захоплені населені пункти від ворожої армії.