шойгу в Україні? Відео з міністром оборони рф спровокувало хвилю чуток у мережі

Читать на русском
Автор
11025
Місцеперебування російського чиновника не розкривається
Місцеперебування російського чиновника не розкривається

Росіяни намагаються вдати, ніби турбуються про своїх солдатів

Міністр оборони рф сергій шойгу, який нещодавно зганьбився з оголошенням російських "перемог", ймовірно, може перебувати на території України. Принаймні на це наштовхує відео "інспекції" позиції російської армії, яке з’явилося у відкритому доступі до мережі.

РосЗМІ зазначають, що шойгу побував у штабах, які роздають вказівки учасникам "спецоперації" рф проти України. На кадрах відеозапису видно, як чиновника привозять до розташування за допомогою бойового вертольота, а потім він проводить нараду.

На жаль, конкретики щодо можливого місцезнаходження шойгу не розкривається. Є лише скупа формулювання "заслухав доповіді на командних пунктах російських угруповань".

Також нема точно підтвердженої інформації щодо перебування росіянина в Україні. Проте ймовірність його приїзду на тимчасово окуповані загарбниками території лишається.

Втім, користувачі мережі вже припускають, чим може закінчитися шойгу такий візит на позиції росіян, і пропонують використовувати західну зброю для демонстрації сили.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що звичайні військовослужбовці армії рф не дуже цінують своє військове керівництво, особливо путіна і шойгу. Про це свідчила перехоплена українськими спецслужбами розмова окупантів.