Щасливі, що їхні діти на війні: у мережі влучно порівняли путіністів із фашистами

Читать на русском
Автор
7150
Багато росіян абсолютно байдужі до жахів війни, які створюють їх нащадки
Багато росіян абсолютно байдужі до жахів війни, які створюють їх нащадки

Більшості громадян Росії дуже чужа людяність

Вторгнення Росії в Україну, яке триває вже 27-й день поспіль, викликало шквал нових визначень, що застосовуються до російського народу. Серед них і путіністи, яких у мережі вже вважають уже представників італійського фашизму та нацистської Німеччини.

У чому ж їхня головна відмінність, помітив Twitter-користувач Максим Мирович.

За його словами, останні два десятки років у Росії будувався "путінізм". І за допомогою цього режиму були створені люди, які разюче відрізняються від шанувальників інших войовничих ідеологій.

"Багато прибічників гітлерівського фашизму, дізнавшись про війну жахнулися, і плакали, дізнавшись правду про концтабори, — пише Максим Мирович. — Путіністи знають правду про військові злочини і щиро радіють їм, і щасливі від того, що їхні діти на війні".

Багато інтернет-користувачів не тільки погодилися, а й доповнили цю думку, відзначимо, що в Росії стала буденністю кримінальна мораль, а в сім’ях абсолютно відсутня емпатія і співчуття.

Тим часом, окупанти втратили вже понад 15 тисяч солдатів і офіцерів за час вторгнення російської армії в Україну. У Росії втрати почали потроху визнавати, але все одно реальну кількість загиблих не озвучують — українці вже навіть придумали спосіб, як цю клоунаду висміяти.