Помстились: ЗСУ ліквідували "елітного" десантника, який розстрілював наші війська під Іловайськом

Читать на русском
Автор
12754
Російська армія втратила чергового полковника, який воював проти України Новина оновлена 18 березня 2022, 03:40
Російська армія втратила чергового полковника, який воював проти України. Фото dialog.ua

Українські військові ліквідували п'ятьох військових з 331-го парашутно-десантного російського полку.

Українські військові у ході протистояння російським окупантам ліквідували командира полку повітряно-десантних військ росії, полковника Сергія Сухарєва.

Про це повідомив український нардеп Олексій Гончаренко, прикріпивши підтвердження з російських ЗМІ.

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

Факт гибелі високопоставленого російського військового підтвердило костромське відділення телекомпанії "Росія". У повідомленні йдеться, що Сергій Сухарєв був вбитий в Україні, де брав участь у військовому вторгненні та війні проти українського народу. Разом з ним було ліквідовано російського капітана Олексія Нікітіна, старшого сержанта Сергія Лебедєва, сержанта Олександра Лимонова, а також єфрейтора Юрія Дегтярьова.

Пропагандисти запевняють, що вони віддали своє життя нібито за безпеку росії. А місцева влада в обличчі губернатора Костромської області Сергія Ситнікова пообіцяла сім'ям загиблих "всебічну підтримку".

Командир полку ВДВ з Костроми Сергій Сухарєв та ще 4 десантників були ліквідовані в Україні

Як повідомила журналіст видання "Цензор.НЕТ" Марина Данилюк-Єрмолаєва, саме Сергій Сухарєв у 2014 році був командиром батальйонно-розвідувальної групи 331-го російського полку, який розстріляв колону українських військових під Іловайськом.

"Є справедливість на світі. І цей справедливий суд сьогодні звершили українські захисники. Любіть ЗСУ, бо воно того варте", — написала вона.

Нагадаємо, що 26 лютого під час безуспішної спроби взяти Київ було вбито генерала чеченського полку Нацгвардії Магомеда Тушаєва. А 3 березня з’явилися повідомлення про загибель неподалік Маріуполя генерал-майора рф Андрія Суховецького.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що на початку березня під Харковом бійці ЗСУ вбили генерал-майора рф Віталія Герасимова, який "віджимав" Крим і воював у Чечні. А 14 березня докомандувався і був ліквідований командир 12-ї окремої гвардійської інженерної бригади, російський полковник Сергій Порохня.