Росіяни завдали удару по центру Херсона: що відомо (оновлено)

Читать на русском
Автор
1622
Удар по мирному населенню Херсона
Удар по мирному населенню Херсона. Фото Зеленський, телеграм

Українська влада вже встигла прокоментувати ворожий обстріл з боку країни-агресора

У вівторок, 18 квітня, російські окупанти завдали чергового удару по багатостраждальному українському Херсону. Цього разу ворог влучив у район Центрального ринку. Повідомляється вже про шістьох постраждалих.

Про це у своєму Telegram-каналі написав керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

"Росіяни обстріляли Херсон, район Центрального ринку. Внаслідок артобстрілу постраждало 6 осіб", — йдеться у публікації.

Варто зазначити, що місцеві пабліки інформують, що в результаті ворожого обстрілу є й загиблі. Проте їхня кількість залишається невідомою.

"Центр Херсона під масованим обстрілом, будьте обережні. Попередньо є загиблі та поранені", — пише "Х**вий Херсон" і додає перші кадри наслідків російського обстрілу.

Тим часом пізніше стало відомо, що черговий російський обстріл забрав життя однієї людини. Також зазначається, що у головному павільйоні Центрального ринку, а також кіосках вибите скло.

"Внаслідок обстрілу Центрального ринку у Херсоні 1 людина загинула, 6 поранених", — йдеться в дописі.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що лише місяцем раніше окупанти вгатили ракетами у район одного з супермаркетів на Миколаївському шосе у Херсоні. Внаслідок обстрілу тоді загинуло не менше трьох осіб.