У Запоріжжі пролунали вибухи: що відомо зараз

Читать на русском
Автор
4007
Ракетний обстріл з боку росії
Ракетний обстріл з боку росії. Фото zn.ua

Місцева влада поки офіційних коментарів не дає

У суботу, 4 березня, у половині мирних регіонів України пролунав сигнал повітряної тривоги, після чого жителі міста Запоріжжя повідомили про кілька потужних вибухів. У деяких районах міста пропало світло. Влада поки інформацію щодо обстрілу з боку росії не коментує.

Як повідомили кореспонденти "Суспільного", у місті чути було не менше двох потужних вибухів. Після чого місцевих жителів закликали перебувати у безпечних місцях до відбою повітряної тривоги.

Водночас Telegram-канал "Запоріжжя Новини" інформує, що російські окупанти вдарили по Запорізькій області з БРК "Бастіон", який розташований у тимчасово окупованому Криму. Цей вид озброєння оснащений ракетами типу "Онікс". Однак офіційного повідомлення від влади щодо цього поки немає.

За словами нардепа Олексія Гончаренка, частина обласного центру наразі перебуває без електрики. Про це він написав у своєму Telegram.

Крім того, відомо, що окупаційна російська армія обстріляла село Мар'ївка, що розташоване у Запорізькому районі. Там пошкоджені приватні будинки, але, на щастя, цього разі обійшлося без жертв. Таку інформацію та відеопідтвердження влучання оприлюднив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як уночі 2 березня окупаційна армія росії вчергове обстріляла багатостраждальне місто Запоріжжя, в результаті чого один із ворожих снарядів влучив у житлову багатоповерхівку.