У Кривому Розі влучення по житловому будинку, є жертви: фото руйнувань (оновлено)

Читати російською
Автор

Рятувальники шукають людей під завалами

У Кривому Розі ракета окупантів під час масового обстрілу України влучила по житловому будинку. Його серйозно пошкоджено, на місці працюють рятувальники.

Про це повідомив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко. Під завалами можуть бути люди. Також в ефірі телемарафону представник Офісу розповів, що з-під завалів вдалося дістати дівчинку. Вік дитини та стан не повідомляється.

Оновлення: За повідомленням голови ОВА Валентина Резніченка, зруйновано цілий під’їзд житлового будинку. Загинули двоє людей, поранені щонайменше п’ятеро, серед них двоє дітей. Постраждалих у лікарні.

Оновлення на 12:30: згідно з оновленими даними від ДСНС зруйновано один під’їзд триповерхової будівлі. Загинуло двоє людей, ще шестеро поранені. Троє з них – діти. Трьох неповнолітніх урятували — вони у лікарні. Під завалами можуть бути люди.

Будинок серйозно пошкоджено
Під завалами шукають тих, хто вижив

У мережі з’явилися перші фото руйнувань будинку. Адреса не повідомляється з міркувань безпеки – ракетний обстріл України триває. На фото видно триповерховий житловий будинок з одного боку без вікон та частково зруйнований.

Руйнування будинку у Кривому Розі

Зазначимо, що влучення зафіксували у багатьох регіонах. У деяких областях ворог цілився у критичну інфраструктуру, наприклад Харків та область знеструмлені повністю, як і частина Полтавщини. У Києві вибухи чули у трьох районах. Столичне метро працює як притулок від ракет, у місті перебої з електроенергією та водою. Ракетна атака продовжується, людей закликають бути в укриттях.