Росіяни вдарили по Миколаївщині, є загибла дитина та багато поранених

Читать на русском
Автор
7969
"Демілітаризований" росіянами будинок на Миколаївщині
"Демілітаризований" росіянами будинок на Миколаївщині

Найбільше постраждали два райони області

На 192 день повномасштабного російського вторгнення, окупаційна армія рф знову завдала ударів по багатостраждальній Миколаївській області. В результаті ворожого обстрілу з боку росіян шестеро жителів регіону зазнали травм різного степеню тяжкості, серед них є неповнолітні. Одна дитина, на жаль загинула.

Відповідну інформацію у суботу, 3 серпня, у своєму телеграм-каналі оприлюднила очільниця Миколаївської обласної адміністрації Ганна Замазєєва, відзначивши, що ворог поцілив по населених пунктах Миколаївського та Баштанського районів. Крім того, уночі було чути кілька вибухів у місті Вознесенськ.

За її словами, крім артилерійських обстрілів, росіяни гатили по області й з бойових з літаків. Окупаційна армія пошкодила житлові та господарські будівлі у Первомайській, Широківській та Березнегуватській громадах. Через масовані обстріли виникло багато пожеж. Одна з них трапилася через влучання в гаражі в одному з районів обласного центру. Також ударною хвилею винесло вікна і двері у приватному житловому будинку.

"Сьогоднішній ранок, взагалі, тяжкий. Обстріли продовжуються. На жаль, є постраждалі. 2 поранених у місті Миколаєві, 4 — у Березнегуватому. Серед поранених — двоє дітей. На жаль, є і загиблі — 8-річна дитина. Щирі співчуття рідним", — написала Замазєєва.

Також повідомляється, що станом на ранок 3 серпня у медичних закладах Миколаївської області перебуває 577 людей, які постраждали від ворожих атак і обстрілів

Раніше "Телеграф" повідомляв, як окупанти знову відкривали вогонь українськими містами, зокрема, Миколаєву та Харкову. У містах пролунала низка потужних вибухів. Лише миколаївці нарахували щонайменше 10 "прильотів" ворожих ракет.