Згоріли цілі будинки: росіяни серед ночі знову обстріляли Україну (фото та відео наслідків)

Читать на русском
Автор
14352
Обстріл почався за кілька годин до світанку
Обстріл почався за кілька годин до світанку. Фото росЗМІ

Окупанти знову відкрили вогонь ракетами по сплячих українцях

Вночі на 25 липня окупанти накрили вогнем Миколаїв та Харків — повідомляється про пожежі та руйнування. Офіційної інформації поки що немає — у соцмережах жителі повідомляють про десятки вибухів.

Так, у Миколаєві обстріл проводився касетними боєприпасами, пишуть місцеві жителі. Гучні вибухи пролунали близько 2:45. Потім надійшли повідомлення про запуск ракет з-під Херсона.

Повідомляється про пожежу після обстрілу у селі Харчатівка (Мішково-Погорелове) під Миколаєвом. Відстань від міста – близько 10 км.

У Харкові атака росіян з повітря почалася після третьої ранку. Місцеві паблики повідомляють про до 20 звуків вибухів, більша частина з них припала на Чугуїв у Харківській області. У мережі вже публікують перші фото наслідків "прильотів". Повідомляється, що понад дюжину ракет було випущено з боку Білгорода. Інформація щодо кількості уточнюється, але руйнування у Чугуєві вони залишили чималі.

Чугуїв обстріл 25 липня
Обстріл Чугуєва
Обстріл Чугуєва фото
Почалася пожежа
Чугуїв обстріляли з Білгорода
Руйнування масштабні

Раніше "Телеграф" повідомляв, що згідно з картами бойових дій росія стала рідше влаштовувати килимові артилерійські обстріли на фронті через використання українськими військовими HIMARS. Але це не зупиняє їх від постійних обстрілів Миколаєва та Харкова, в які "прилітає" не лише на околиці міста, а й у центр.