Мільярдер Річард Бренсон приїхав до України: подробиці

Читать на русском
Автор
1344
Ричард Брэнсон в Гостомеле на аэродромоме Антонов
Ричард Брэнсон в Гостомеле на аэродромоме Антонов

Британець цікавився можливістю відреконструювати аеродром

Мільярдер та засновник компанії Virgin Galactic Річард Бренсон, який з перших днів військової агресії росії виступав проти так званої "спецоперації", приїхав до України та побував у багатостраждальному Гостомелі.

Про це у середу, 29 червня, у своєму Telegram-каналі повідомив голова селищної військової адміністрації Тарас Думенко у середу, 29 червня. За його словами, британець розглядав можливості відновлення аеродрому.

Річард Бренсон приїхав до України
Мільярдер Річард Бренсон побував у Гостомелі.

Під час відвідин українського міста, жителі якого дотепер пам'ятають криваві звірства росіян, мільярдер Бренсон цікавився розбомбленим окупаційною армією росії аеродромом ДП "Антонов" та можливостями його реконструкції летовища. Деталі щодо перспективи відновлення аеропорту він обговорював із представниками Укроборонпрому.

засновник компанії Virgin Galactic Річард Бренсон у Гостомелі
Річард Бренсон приїхав до України та побував на знищеному росіянами аеродромі

Варто нагадати, що засновник компанії Virgin Galactic Річард Бренсон на систематичній основі підтримує Україну у протистоянні російському агресору, а також закликає світових лідерів впроваджувати проти росії більш жорсткіші санкції у всіх сферах її діяльності.

Раніше "Телеграф" також повідомляв, як Бренсон записав відеозвернення, в якому висловив свою підтримку українцям, які потерпають від збройної агресії росії, наголосивши, що у будь-якій війні гідність стає однією з перших жертв.