Кадри з пекла: як нацгвардійці нищать ворогів у Сєвєродонецьку (відео)

Читать на русском
Автор
3848
росія не полишає спроб захопити ще більшу територію України
росія не полишає спроб захопити ще більшу територію України

Українці впевнено вибивають ворога з кожного метра української землі

Останнім часом на Луганщині дуже гаряче. Зокрема, запеклі бої з окупаційною армією росії тривають у Сєвєродонецьку, по якому загарбники гатять з усієї наявної зброї, а її залишки продовжують стягувати ближче до міста. Саме на цьому напрямку ворогу вдалося отримати частковий успіх, проте українські захисники не планують складати зброю і посилено вибивають росіян з українських територій.

Відео ефектного бою бійців Нацгвардії, котрі невпинно нищать ворога у Сєвєродонецьку, у вівторок, 21 червня, показали у Телеграм-каналі Міністерства внутрішніх справ України, відзначивши, що українці продовжують посилено боротися за місто.

"Бійці Нацгвардії знищують ворога у Сєвєродонецьку. Бої за місто продовжуються", — зазначається в тексті публікації МВС.

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

Нагадаємо, що напередодні заступниця міністра оборони України Ганна Маляр виступила із заявою, під час якої повідомила, що окупанти мають на меті отримати повний контроль над Луганщиною вже 26 червня. Росіяни стягнули в регіон практично всі свої сили і засоби, аби штурмувати населені пункти, вибиваючи звідки українських захисників.

Раніше "Телеграф" також повідомляв, що за словами глави Луганської ОВА Сергія Гайдая, найближчим часом очікується ще більше загострення бойових дій в області, адже ворог перекинув всі доступні резерви на Луганський напрямок.