"Орків відігнали": два "захоплених" росіянами міста Донеччини під контролем ЗСУ (відео)

Читать на русском
Автор
9700
Велику Новосілку на Донеччині контролюють ЗСУ
Велику Новосілку на Донеччині контролюють ЗСУ. Фото Колаж "Телеграфу"

Мова про Вугледар та Велику Новосілку

Збройні сили України звільнили від російських окупантів Вугледар та Велику Новосілку у Донецькій області та показали відео звідти, щоб черговий раз розвіяти фейки російської пропаганди, яка стверджує про зворотне.

Про це у вівторок, 17 травня, повідомив нардеп народний депутат Дмитро Лубінець на власній сторінці у Facebook.

Чесно про війну читайте у нашому Telegram

За словами нардепа, пропагандисти РФ не раз говорили про те, що Вугледар та Велика Новосілка контролюється російськими військами, але ці заяви не відповідають дійсності.

"Тож варто лиш глянути, де я знаходжуся, аби зрозуміти, що наші ЗСУ відігнали росіян. Однак повертатися поки не раджу! Пам’ятайте, прийде час і ми всі приїдемо додому, звільнимо Україну від цієї москальської навали", — зазначив Лубінець.

На підтвердження того факту, що ЗСУ відігнали росіян з Великої Новосілки нардеп опублікував відео, зняте поблизу в'їзного знаку у населений пункт.

Нагадаємо, що в росії почалася своєрідна підготовка до неминучої капітуляції. В ефірі пропагандистського шоу Скабєєвої військовий експерт прямо вказав на проблеми російської армії у війні в Україні.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в росії продовжують нагнітати ситуацію на ТБ, роблячи заяви про ядерний удар по Україні.