Привиділася "нацистська база": росіяни рознесли великий завод під Бахмутом (відео)

Читать на русском
Автор
5824
Завод Knauf у Соледарі загорівся після ворожого авіаудару
Завод Knauf у Соледарі загорівся після ворожого авіаудару. Фото Колаж "Телеграфу"

Пропагандисти визнали, що удар по заводу — справа їх рук

Російським окупантам продовжують скрізь ввижатися "бази нацистів", тому вони безжально б'ють по приміщеннях українських підприємств. У вівторок, 17 травня, удар було завдано по заводу Knauf у Соледарі Донецької області.

Як передає "Вільне радіо", цю інформацію підтвердив депутат Соледарської міськради Ігор Зелений.

Чесно про війну читайте у нашому Telegram

За його словами, по місту окупанти нанесли серію авіаударів, внаслідок чого було пошкоджено лінію електропередач і Соледар залишився без світла.

"Авіаудари починаються. Біля магазину АТБ влучило сьогодні (17 травня, — ред.). Б’ють по шахтах, рудниках, складах. Біля пошти був авіаудар", — розповів він.

За інформацією місцевого депутата, поранених чи загиблих серед цивільного населення внаслідок авіаударів немає.

Крім того, були "прильоти" по житлових кварталах. Один з ворожих снарядів потрапив у завод Knauf, після чого там прогримів вибух й почалася серйозна пожежа.

На відео, яке розповсюджують місцеві спільноти видно, як з будівлі заводу Knauf у Соледарі валить густий чорний дим.

Тим часом представники російської пропаганди у притаманній їм манері почали говорити про "базу нацистів", тим самим фактично визнали, що удар по заводу Knauf нанесли окупанти, адже на цьому заводі нібито знаходилася техніка українських військовослужбовців.

Соледар вибух - росіяни вдарили по заводу Knauf - відео

Нагадаємо, що українські захисники дали відсіч окупаційним військам у Донецькій та Луганській області та не дали їм наблизитися до адміністративних кордонів регіонів. Отримали по зубах ворожі солдати в районі Сиротиного під Сєвєродонецьком.

Раніше "Телеграф" публікував свіжі карти боїв в Україні, на яких помітно, як окупанти окопуються біля АЕС та намагаються захоплювати дороги.