"Прості росіяни" у соцмережі тероризують вагітну, яка вижила після бомбардування пологового будинку у Маріуполі

Читати російською
Автор

Росіяни назвали фотографії евакуації "постановою" та почали тероризувати евакуювану жінку.

Російські окупанти напередодні, 10 березня, розбомбили пологовий будинок та дитячу лікарню у Маріуполі, забравши життя двох дорослих та дитини. Після цинічного скидання бомби рашистами на лікувальні заклади "мирні росіяни" почали тероризувати вагітну жінку, яка закривавлена вибігала з пологового будинку і потрапила на кадри, що облетіли увесь світ.

На це звернули увагу користувачі Twitter, які показали лише деякі з коментарів громадян росії.

З'ясувалося, що вагітна жінка, яка потрапила під обстріли, є місцевою жителькою Маріуполя та блогеркою з аудиторією близько 40 тисяч підписників. За кілька днів до того, як потрапити під обстріл у пологовому будинку, жінка публікувала на своїй сторінці в Instagram кадри "вагітної фотосесії", а 28 лютого у її блозі з'явився допис з адресою укриттів для цивільного населення.

Після того, як фотографія постраждалої від рук окупантів жінки облетіла увесь світ — про неї написали газети Times, Guardian, Daily Telegraph, Financial Times — росіяни атакували жінку жахливими коментарями з натяком, що всі ці фото нібито "постанова", а дівчина "продалася".

Фото постраждалої у Маріуполі вагітної жінки
Звинувачення "мирних росіян" на адресу жінки

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у путіна визнали, що спеціально розбомбили пологовий будинок у Маріуполі й вже вигадали безглузде виправдання.