"Зустрів кішечок і чілив з ними": відомий військовий розшукав свого котика "Шайбу" (фото)

Читать на русском
Автор
1270
Олександр і кіт Шайба Новина оновлена 15 серпня 2023, 10:47
Олександр і кіт Шайба. Фото Телеграф

Олександр подякував військовим за їхню допомогу та всім своїм підписникам за підтримку

Військовослужбовець Олександр Ляшук втратив свого кота на прізвисько "Шайба", який став улюбленцем людей у соціальних мережах. Днями котик зник на деякий час, тож Олександр закликав підписників допомогти у пошуку улюбленця та запропонував чималу винагороду.

Пізніше Олександр повідомив, що улюбленця таки знайшли. "Шайба" був доволі далеко, на іншій позиції біля військових.

"Цей герой-любовник став розвідником. Пройшовши немалу дистанцію, знайшов кішечок та чілив з ними на іншій позиції у військових. Військові побачили оголошення яке я розклеїв поблизу, зателефонували та привезли мені нашого героя" — розповів Олександр у себе в Instagram.

Автор допису подякував колегам із ЗСУ за їхню допомогу та зазначив, що ті відмовилися від винагороди, яку він пропонував за допомогу у пошуках. Однак Олександр таки перерахував їм гроші, аби воїни витратили їх на свої потреби. Також власник "Шайбика" зазначив, що декілька його підписників запропонували частково розділити виплату винагороди для людей, які знайдуть котика. Він також додав, що завтра відвезе пухнастого до ветеринара для перевірки його здоров’я.

Нагадаємо, що воїни ЗСУ неодноразово демонстрували свою любов до тварин, навіть у складних умовах війни. Так, у травні цього року вони зробили коту-інваліду візочок з російської бомби, бо у нього відмовили лапки після обстрілу. Кота назвали Бомбер і подарували йому друге життя. Також воїни ЗСУ врятували кота Толяна з-під обстрілів. Вони годують його рибою і горіхами, а він дивує і тішить їх своїми трюками.