Весь час займався музикою: що відомо про загиблого внаслідок удару у Вінниці молодого звукорежисера

Читати російською
Автор

Євген Коваленко співпрацював із багатьма українськими артистами

У четвер, 14 липня, внаслідок ракетного удару по Вінниці загинув молодий український звукорежисер Євген Коваленко, про смерть якого повідомила співачка Roxolana.

Відомо, що навчався Євген у Києво-Святошинській районній класичній гімназії (зараз Боярський ліцей "Гармонія"). Потім вступив до Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого. Хлопець увесь час присвячував музиці, без нього не обходився жоден концерт.

Євген працював із багатьма відомими зірками українського шоубізнесу. Коваленко співпрацював із виконавцями, зокрема Roxolana, Вадимом Олійником.

Євгеній Коваленко з Pianoбой Дмитром Шуровим

У музиканта була своя сторінка в Інстаграмі, де він публікував фото з концертного та особистого життя. Відомо, що у Євгена була дівчина, яка у соцмережі записана як o_darochka.

5 червня Євген відсвяткував день народження. Того дня його дівчина написала про своє бажання, щоб він якнайшвидше її обійняв.

Співак Вадим Олійник відреагував на смерть звукорежисера. В Інстаграмі виконавець написав, що Євген був дуже крутим хлопцем: "Як так…. ? Наш звукорежисер Євгеній пішов у вічність… Він був дуже крутим хлопцем. Згадую і плачу… Він залишився в Домі Офіцерів в Вінниці, тому що був справжнім профі і викладався на повну. Ти ніколи мені не відмовляв, навіть тоді коли був дуже зайнятий… Лети Жека, нам буде тебе не вистачати. RIP".

Прокоментував загибель Коваленка і співак LAUD. Він написав, що познайомився з Євгеном лише кілька днів тому.

Нагадаємо, що кількість жертв внаслідок ракетного удару по Вінниці збільшилася до 20 осіб. Ракетний удар припав у район вінницького будинку побуту "Ювілейний". На місці продовжують працювати рятувальники. Влада не виключає, що кількість загиблих може суттєво зрости.