"Нелюди": Ірина Білик висловилася про росіян, які бажають українцям смерті (відео)

Читать на русском
Автор
8791
Ірина Білик
Ірина Білик. Фото instagram.com/bilyk_iryna

Артистка зізналася, що стала зліша до жителів країни-агресорки

Українська співачка Ірина Білик, яка присвятила нову пісню коханню під час війни, прокоментувала своє ставлення до росіян.

У прямому ефірі шоу "Ранок з Україною" 52-річна народна артистка України зізналася, що з початку війни почала зліше ставитися до росіян, які підтримують агресивну політику кривавого диктатора володимира путіна та бажають смерті мирним українцям.

Чому росії не виграти війну проти України?

"Я стала злішою десь в собі до багатьох росіян. Всіх, хто пише, що треба нас вбивати. Говорить про те, що підтримує свого президента. Це нелюди. Я вважаю, що нормальна людина не хвора. Вона не може так думати. Ну, хіба вся країна може бути хворою? Це жах”, — висловилася Білик.

Раніше Ірина Білик розповіла, як після початку вторгнення окупаційних військ в Україну намагалася достукатися до своїх колег із росії, особливо до свого давнього друга Філіпа Кіркорова. Проте він її розчарував своєю мовчанкою, коли вона написала йому про свій будинок у Київській області, де місяць жили окупанти. За словами Білик, російські загарбники розгромили весь її будинок.