Затятому путіністу Газманову погрожують через концерти на Донбасі

Читать на русском
Автор
6707
Олег Газманов
Олег Газманов. Фото росЗМІ

Артист, який співав про окупацію України, натрапив на погрози

Російський співак Олег Газманов, якого Гордон назвав "восковою гнидою, що вижила з розуму", заявив, що йому і його сім’ї надходить багато погроз через гастролі в Донецькій області.

Про неприємні наслідки пропагандистських концертів 70-річний путініст розповів росЗМІ. Зокрема, погрози від проукраїнськи налаштованих слухачів отримують його дружина та донька.

Чому росії не виграти війну проти України?

"Є побоювання. Регіон складний. Приходить дуже багато погроз моєї доньці та дружині. Ось це дуже неприємно", — сказав Газманов.

Попри це росіянин заявив, що все одно продовжуватиме виступати в окупованих рф Донецьку та Луганську. Востаннє Газманов давав концерт у так званій "ДНР" у квітні — музикант виступав перед пораненими окупантами.

Олег Газманов в Донецьку
Олег Газманов виступав в окупованому Донецьку

Нагадаємо, що російський виконавець співав про окупацію України, Білорусі та Молдови у березні на мітингу в Лужниках з приводу чергових роковин анексії Криму. Путініст виконав свою пісню "Сделан в СССР", яка починається зі слів: "Україна та Крим, Білорусь та Молдова – це моя країна".

олег газманов в лужниках

Раніше "Телеграф" повідомляв, що російський виконавець Олег Газманов хоче отримати громадянство Ізраїлю. Нагадаємо, що Газманов є затятим прихильником політики кривавого диктатора володимира путіна, зокрема він підтримав військове вторгнення росії в Україну.