Японка підкорила мережу, вивчаючи українську мову та підтримуючи Україну у війні проти росії

Читать на русском
Автор
1943
Японка Хонока стала зіркою мережі
Японка Хонока стала зіркою мережі

Дівчина відзначає героїзм та мужність нашого народу та заявляє, що одного разу хоче приїхати в Україну

Японка Хонока стала справжньою зіркою мережі після того, як почала вивчати українську мову і почала підтримувати Україну у війні проти росії. Її духопідйомні пости збирають десятки тисяч лайків та сотні подячних коментарів.

Свої звернення до українців дівчина публікує у Твіттері.

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

Так, дівчина щодня публікує яскраві пости зі словами підтримки для українців. Вона наголошує на героїзмі та мужності нашого народу і заявляє, що одного разу хоче приїхати в Україну, щоб зустрітися з її прекрасними людьми. Хонока навіть почала вивчати українську мову для цього.

"Україна і Японія знаходяться далеко один від одного. Але серце завжди одне. Колись я поїду в Україну і зроблю все можливе, щоб поспілкуватися з багатьма людьми, робити все можливе. Усім дякую", — пише дівчина українською мовою (орф. автора збережена, — прим. ред.).

японка підтримала Україну

Вона також каже, що дуже хоче відвідати Київ для того, щоб скуштувати найсмачнішу українську їжу. На що українці навперебій стали запрошувати її в гості, радячи спробувати херсонські кавуни та галушки полтавців.

Загалом пости японки викликали великий резонанс серед українців. Кожен із них збирає десятки тисяч лайків, а вдячні люди залишають під ними сотні вітальних коментарів.

Як повідомляв "Телеграф", раніше російський журналіст Олександр Невзоров передбачив появу тризубів на Кремлі.