Лідер гурту O.Torvald у день народження попросив переказати гроші підрозділу ЗСУ, де служить

Читать на русском
Автор
Женя Галич просить допомогти українській армії
Женя Галич просить допомогти українській армії. Фото Колаж "Телеграфу"

Музикант пішов служити у ЗСУ добровольцем

Фронтмен гурту O.Torvald Женя Галич, який пішов служити до лав ЗСУ добровольцем, у свій день народження попросив усіх, хто хоче привітати його перевести гроші його підрозділу і наблизити тим самим перемогу України у війні з росією.

Відповідне звернення музикант опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

Реквізити карти співак розмістив публічно та зазначив, що гроші, перераховані у подарунок, підуть на придбання корисних речей для його підрозділу.

"У мене сьогодні день народження і, звичайно, я хотів би його святкувати якось інакше, але тим не менш. Якщо ви хочете мене привітати, я залишаю картку, на яку ви зможете відправити гроші в подарунок, і за ці гроші буде придбано корисні речі для мого підрозділу ЗСУ. А мене з днем народження, після перемоги відсвяткуємо. Слава Україні!", — написав Галич у себе в соцмережі.

Як повідомляв "Телеграф", раніше Наталія Могилевська у новому кліпі показала зруйновані росіянами українські міста. Співачка зняла відео у понівечених, замінованих, але вже звільнених від тортур російських військ містах Київщини.

Зазначимо також, що народна артистка України Наталія Могилевська підтримала проект допомоги лікарні "Охматдит", що реалізується з ініціативи видань "Телеграф" та OBOZREVATEL.