"Війна почне рухатися до кінця": астрологи пророкують несприятливий період для рф на фронті

Читать на русском
Автор
145344
Астрологи озвучили прогноз на найближчі місяці Новина оновлена 11 серпня 2023, 07:04
Астрологи озвучили прогноз на найближчі місяці. Фото telegraf.com.ua

За словами астрологів, російські окупанти незабаром втратять частину окупованих територій

Ведичні астрологи Анна та Олексій Суханови вважають, що серпень буде важливим місяцем у ході повномасштабної російсько-української війни. Однак ключові події вони очікують восени.

Про це йдеться в публікації астроекспертів у Instagram. У ній Суханови озвучили свій прогноз на останній місяць літа.

Як говориться в астропрогнозі, серпень буде продуктивним місяцем, хоч і не ключовим у війні. Тоді як на осінь у Суханових більше надій.

"Ключові та важливі події, на наш погляд, варто очікувати восени, у тому числі й у вересні, після яких велика ймовірність того, що війна почне рухатися до кінця. Тому існує ймовірність певних подій у серпні (ближче до кінця місяця), які стануть передумовами до подій осені", — кажуть астрологи.

За їхніми словами, серпень не буде спокійним місяцем. Але коли Сонце вийде зі знака Зодіаку Рак (17 серпня), то ситуація може покращитися. Суханови заявляють, що у серпні багато планет будуть перебувати у знаку Лева. З 17 серпня по 17 вересня, пишуть астрологи, відбудеться найнесприятливіший і найбільш напружений період для росії. На думку Суханових, можливе повторення подій минулого року, коли росіяни втратили частину окупованих територій.

Раніше "Телеграф" писав, що астролог Яна Тимощук озвучила свій прогноз напередодні Дня незалежності України. За словами астроекспертки, масштабної катастрофи не буде.

Важливо: астрологія, екстрасенсорика, тарологія та інше не є науками. Вірити прогнозам астроекспертів – особиста справа кожного. Завжди підходьте до озвученої інформації такого плану критично.