Великі втрати, але потім бойові дії підуть простіше й швидше: прогноз астрологів для України

Читать на русском
Автор
7560
Астрологи попередили про два напружені періоди
Астрологи попередили про два напружені періоди. Фото Телеграф

На думку Суханових, лютий може принести перемоги над ворогом, але й збільшити кількість наших загиблих

Питанням, коли може закінчитися російсько-українська війна, продовжують задаватися ведичні астрологи Ганна та Олексій Суханови. Як і їхні колеги, вони озвучують прогноз щодо бойових дій у лютому 2023 року і говорять про можливість деякої зміни ходу війни навесні.

Астропрогноз на лютий-2023 Суханови розмістили у своєму блозі в Інстаграм. За їхніми словами, у річній карті України у лютому змінюється два річні періоди. Обидва вони характеризують як напружені.

Так, Суханови виділяють два інтенсивні періоди:

  • 2-24 лютого;
  • 24 лютого — 19 квітня.

"Однак їх напруженість відрізнятиметься від того, що ми проживали в січні. У січні акцент був зроблений на психологічний стан. У лютому, незважаючи на те, що період напружений, він уже може бути продуктивним. Продуктивність може бути виявлена не скільки звільненням територій, скільки кількістю знищеної військової техніки та ворогів", — йдеться в астропрогнозі.

Суханови додають, що може йтися не лише про зовнішніх ворогів у вигляді російської армії, а й ворогів у вигляді корупціонерів, ворогів держави та народу України за її межами, наприклад, лобістів путіна в ЄС та США, які перешкоджають отриманню зброї чи іншої допомоги для України. Можливо навіть, що в лютому ті країни, які займали більш пасивну позицію щодо військової допомоги, почнуть себе активніше проявляти або займуть більш певну позицію, зазначається в публікації.

Крім того, Суханова повідомили, що є ризик збільшення втрат серед наших військових. Але після 19 квітня, стверджують астрологи, бойові дії можуть піти простіше, швидше та легше.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що астрологиня і тарологиня Людмила Хомутовська спрогнозувала долю путіна у цій війні. Також вона сказала, коли може статися смерть російського президента.