Шнур порівняв росіян із євреями, яких утискають: "І ви ще дивуєтесь?"

Читать на русском
Автор
7140
"Ленінград" — "Входа нет"
"Ленінград" — "Входа нет". Фото Скріншот відео

Лідер гурту "Ленінград" у новому кліпі порівняв закордонні санкції з Голокостом

Йде 15-й день війни в Україні, яку розв’язала рф під брехливими гаслами, нібито рятуючи українців незрозуміло від чого і від кого. Через те, як тепер росіян ненавидять у всьому світі, лідер російського гурту "Ленінград" Сергій Шнуров навпаки — зняв кліп під назвою "Входа нет", в якому порівняв західні санкції проти росії з геноцидом євреїв. Замахнувся, звісно…

Ролик опублікований в офіційному YouTube гурті.

У кліпі Шнуров порівнює росіян із євреями у 1940-му році. Музикант вирішив зробити з росіян жертву, однак у кожного з них руки в крові, завдяки їхньому президентові путіну, який розв’язав кровопролитну війну проти народу України.

Як і можна було очікувати, коментарі під відео виконавця від росіян дуже прихильні, проте є й такі користувачі, які не дивуються наростаючому негативу по відношенню до росіян, наприклад, у Європі.

Нагадаємо, що в мережі шанувальники російської групи "Сплін" переспівали їхній знаменитий хіт "Романс", додавши туди рядки про війну в Україні.

Варто додати, що після масштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого багато російських артистів та публічних особистостей висловилися проти війни. Відповідні заяви у своїх соцмережах опублікували Юрій Дудь, Іван Ургант, Валерій Меладзе.

Нагадаємо, що раніше американська співачка Мадонна виступила зі словами підтримки України, закликавши путіна припинити військові дії.