Над містом підійнявся стовп диму: у Кривому Розі зранку пролунали вибухи (перші подробиці)

Читать на русском
Автор
9356
Вибухи пролунали невдовзі після оголошення тривоги в Дніпропетровській області
Вибухи пролунали невдовзі після оголошення тривоги в Дніпропетровській області. Фото Колаж "Телеграфу"

Про постраждалих наразі поки невідомо

Зранку у вівторок, 22 серпня, в Кривому Розі пролунало кілька потужних вибухів. Одразу після цього над містом спостерігали задимлення, очевидці стверджують, що в окремих районах були наявні проблеми з електропостачанням.

Про це повідомляє "Телеграф" із посиланням на місцеві Telegram-канали "Типовий Кривий Ріг | Типичный Кривой Рог" та "СВОЇ | Кривий Ріг".

Слід зазначити, що на Дніпропетровщині було оголошено повітряну тривогу, перш ніж у місті зафіксували перші вибухи. До речі, факт атаки російських загарбників уже підтвердив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Карта тривог станом на 05:55
Карта тривог станом на 05:55

Станом на 6:04 в області дали відбій тривоги.

Місцеві жителі стверджують, що після гучних звуків у окремих районах міста зникло світло, були проблеми із рухом швидкісного трамваю, а також тролейбусів у центральній частині міста. Подекуди у будинках відсутнє й водопостачання.

Про місце ймовірного влучання поки не повідомляється, представники місцевої влади просять бути обережними і не "світити" локації ворогу. Єдине, що демонструють жителі Кривого Рогу — це хмару диму над містом, а також повідомляють про проїзд "швидких", котрі, ймовірно, можуть їхати на місце події.

Кривий Ріг вибухи зараз
Хмара диму над Кривим Рогом

Чекаємо додаткової інформації від місцевих муніципалітетів.

Нагадаємо, що кілька днів тому "Телеграф" розповідав про наслідки нічного нальоту "шахедів" на окремі регіони України. Вибухи чули щонайменше на Запоріжжі та Хмельниччині.

Також ми писали про потужні вибухи у тимчасово окупованому Бердянську. Цілком імовірно, що росіянам могли частково пошкодити логістику.