Росіяни завдали удару по Харківській області: що відомо на даний момент (оновлено)

Читать на русском
Автор
608
Обстріл Харківської області 18 травня відбувся близько 15:00
Обстріл Харківської області 18 травня відбувся близько 15:00. Фото Ілюстративне фото

За попередньою інформацією, в результаті обстрілу можуть бути жертви серед цивільного населення

Російські окупанти вдень 18 травня завдали удару по Харкову. У місцевих Telegram-каналах жителі діляться кадрами слідів від ракет у небі.

Удари по регіону підтвердив голова ОВА Олег Синєгубов. За його словами, ворог обстріляв Харківську область близько 14:55 сьогодні, 18 травня.

За попередньою інформацією є влучання в житловий будинок у с. Циркуни Харківського району. Під завалами може бути людина, додав глава ОВА.

"На місці працюють усі екстрені служби. Дані уточнюються", — написав він.

Оновлено 15:50. За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок ракетного удару окупантів по с. Циркуни загинула одна людина. Ще двоє мирних жителів отримали поранення. Медики надають їм всю необхідну допомогу, написав Олег Синєгубов.

Поки що інформації про масштаби руйнувань, стан та кількість потерпілих немає. Село Циркуни знаходиться на виїзді з Харкова, тому звук від вибуху було чутно і в деяких районах міста. За попередніми даними, окупанти стріляли з Білгородської області, але ця інформація потребує підтвердження.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що в Києві під ранок пролунало кілька вибухів, після чого почалася пожежа. Всі ракети над столицею нібито вдалося збити, проте у всіх випадках падіння уламків спричинило додаткові проблеми.