Росіяни влаштували потужний обстріл під Харковом: під завалами загинуло троє людей (оновлено)

Читать на русском
Автор
12661
Наслідки обстрілу
Наслідки обстрілу

Люди намагалися сховатись від російських ракет, але опинилися під зруйнованою будівлею

Російські окупанти у ніч на 25 липня обстріляли Чугуїв Харківської області – цілями ворога стали ліцей та Будинок культури. Руйнування суттєві, постраждали також житлові будинки.

За інформацією голови ОВА Олега Синєгубова, в одному з приміщень були люди — з-під завалів дістали трьох людей без пошкоджень. За даними обласної прокуратури є постраждала жінка 46 років.

Також під завалами перебувають троє людей, повідомляють у відомстві. Голова Слідчого управління області Сергій Болвінов уточнив, що під завалами Будинку культури перебувають дві жінки та чоловік. Вони не відгукуються. Також кількість поранених збільшилась до двох.

UPD: вдень 26 липня Синєгубов повідомив, що рятувальники дістали тіло загиблої 30-річної жінки. А вдень 27 липня стало відомо, що дістали ще тіла 36-річного чоловіка та 83-річної жінки.

Обстріл Чугуєва
Наслідки обстрілу Чугуєва
Чугуїв обстріл 25 липня
Будинок культури зруйновано
Чугуїв обстріл
На місці працюють слідчі та рятувальники
Руйнування в Чугуєві
Руйнування в Чугуєві

Попередньо відомо, що обстрілювали Чугуїв із зенітно-ракетних комплексів С-300, частину вдалося збити. Частина влучила в землю. Розбір завалів на місці обстрілу триває.

Снаряд Чугуїв
Частина ракети
Обстріл в Чугуєві
Частина снаряду

Люди ховалися у підвалі Будинку Культури від обстрілу окупантів. Від Харкова до Чугуєва менш як 40 км, місто під постійною атакою росіян.

Харьков Чугуев карта
Чугуїв знаходиться неподалік від окупованої території

Раніше "Телеграф" повідомляв, що росіяни постійно обстрілюють територію України з різних видів озброєння — від РСЗВ до ракет "Калібр". Вони, зокрема, знаходяться на борту двох кораблів у Чорному морі.