Атака проти шкіл: по Харкову знову завдано ракетного удару (фото, відео)

Читать на русском
Автор
4890
Наслідки ракетного удару по гімназії у Харкові Новина оновлена 04 липня 2022, 09:09
Наслідки ракетного удару по гімназії у Харкові

Завали ще розбирають

Ворожі ракети знову атакували Харків о 4-й ранку і знову влучили в об’єкт освіти. Напередодні окупанти пошкодили школу у Новобаварському районі, 4 липня вони частково зруйнували гімназію у Шевченківському.

Згідно з офіційними даними, в освітній установі нікого не було, попередньо постраждалих немає. Вибухи пролунали о 4:03 та 4:04. Рятувальники ще працюють на місці атаки.

Обстріл Харкова 4 липня – постраждала школа
Від будівлі гімназії залишилася лише частина
Харків обстріл 4 липня Павлове Поле
Масштабні руйнування
Обстріл Шевченківського району Харків
Рятувальники продовжують розбір завалів
Харків 47 гімназія після обстрілу
Харків 47 гімназія після обстрілу
Харків 47 гімназія після обстрілу
Харків 47 гімназія після обстрілу
Харків 47 гімназія після обстрілу
Харків 47 гімназія після обстрілу

В області також було неспокійно — під вогнем опинилися Харківський, Ізюмський, Богодухівський райони. Зруйновано житлові будинки, господарські будівлі, гаражі. За добу росіяни своїми обстрілами вбили трьох мешканців села Безруки під Дергачами, постраждали шестеро людей — по них відкрили вогонь із артилерії.

Слідчі та експерти-криміналісти опрацювали понад 40 фактів пошкодження будинків та інших споруд унаслідок обстрілів та пожеж.

У регіоні також тривають активні бойові дії. Генштаб ЗСУ повідомляв про спробу штурму Прудянки, а також посилені обстріли і переміщення військ у районі окупованого Ізюму.

Як раніше писав "Телеграф", згідно з картами бойових дій росія може атакувати три українські міста після захоплення Лисичанська.