У Дніпрі знайшли "зірку мережі", яка чекала на прихід окупантів у Лисичанськ - вона вже у поліції (відео)

Читать на русском
Автор
22407
Колаборантку з Лисичанська затримали активісти Новина оновлена 20 квітня 2022, 19:23
Колаборантку з Лисичанська затримали активісти. Фото Колаж "Телеграфу"

Дівчина так хотіла додому, що просила, аби Лисичанськ швидше окупували росіяни.

Біженка з Лисичанська Валерія С., яка у прямому ефірі говорила, що чекає на захоплення міста ворожою армією, поплатилася за свої слова. Її розшукали та передали у руки правоохоронних органів.

Про це у середу, 20 квітня, повідомив місцевий Telegram-канал "Дніпро Оперативний".

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

Дівчина стала "зіркою мережі" після того, як 19 квітня виклала в Instagram запис своєї розмови з другом, який також виїхав з Лисичанська після початку бойових дій. Вона поцікавилася у знайомого, чи планує він повертатися в Україну, на що почула відповідь: "Поки росія не прийде, то ні".

"Так, я теж вже сподіваюся, що нас захоплять, і я зберуся і поїду додому, бо я вже дуже хочу додому", — погодилася зі співрозмовником Валерія.

У ході розмови дівчину також цікавило, чи зможе вона повернутися додому, якщо у Лисичанськ "зайдуть" якісь "ополченці", чи війська "ДНР", на що друг відповів, що з місцевою пропискою у неї все вийде.

Дівчину, яка втекла в Дніпро, розшукали 20 квітня і передали в руки правоохоронцям. Настрій у неї, судячи з опублікованих кадрів, був зіпсованим.

Раніше "Телеграф" писав про "героя" з Кривого Рогу, якому "докучала" війна, заважали блок-пости, а українські військові для нього були "гарматним м’ясом". Після візиту українських воїнів в гості до цього чоловіка, він швидко переглянув свої погляди на життя.