У нього вже остання стадія раку: відомий астролог розповів, коли помре путін

Читать на русском
Автор
9626
Ситуація дуже скоро може кардинально змінитись Новина оновлена 13 жовтня 2023, 11:25
Ситуація дуже скоро може кардинально змінитись. Фото Колаж "Телеграфу"

За словами фахівця, чекати українцям залишилося недовго

Відомий український астролог Влад Росс поділився оптимістичним прогнозом, коли чекати на смерть російського диктатора путіна. Так, за словами фахівця, це може статися вже найближчим часом, тому чекати українцям залишилася зовсім недовго.

Згідно з прогнозом астролога Влада Росса, до кінця цього року у російській федерації помре володимир путін, що призведе до великих змін усередині країни, пише unian.net. Зараз російський диктатор має останню стадію раку, яка повільно його вбиває.

Після смерті путіна, як розповів Влад Росс, у російській федерації може розпочатися період серйозних кардинальніх змін. Перша проблема, з якою зіткнуться російські еліти та простий народ — хто ж займе місце господаря кремля.

"Я не бачу існування росії після входження Плутона в знак Водолія. У найближчі 5-10 років вона розвалиться", — розповів астролог Влад Росс.

Раніше "Телеграф" розповідав, що мольфар передрік ліквідацію шойгу через війну в Україні. На "концерт кобзону" крім пригожина може вирушити і міністр оборони росії.

Також "Телеграф" писав, що популярний астролог Влад Росс сильно "наплутав" із датами звільнення Херсона та Криму. Подібні астроексперти намагаються прогнозувати перебіг боїв, але часто помиляються.

*Нагадаємо, прогнози астрологів, екстрасенсів, тарологів та подібних персон варто сприймати критично. Озвучені ними дані не є гарантією та не належать до офіційних та наукових.