"Битимуться за кістку": таролог Хомутовська відповіла, чи піде путін на новий наступ

Читать на русском
Автор
1241
Кривавий російський диктатор ще не розчарувався у війні
Кривавий російський диктатор ще не розчарувався у війні. Фото Колаж "Телеграфу"

Астроексперт зробила черговий прогноз щодо війни росії проти України

Відомий український таролог Людмила Хомутовська розповіла, чи може найближчим часом статися черговий наступ росії на Україну.

В інтерв’ю unian астроексперт заявила, що кривавий диктатор володимир путін ще не розчарувався у війні. За словами Хомутовської, президент країни-агресорки вважає, що рф має ще багато ресурсів. Однак незабаром у Москві виникнуть проблеми, оскільки російські політики боротимуться за владу між собою.

"Буде супротив під час нашого контрнаступу, ситуація нагнітатиметься. Але, разом з тим, будуть проблеми всередині Кремля. У зв'язку з тим, що високопоставлені люди битимуться за кістку (владу), вони самі почнуть розвалювати країну", — розповіла таролог.

Раніше український астролог Дмитро Уранус розповів, коли війна в Україні прийде до своєї розв’язки. За словами астроексперта, важкий час у ЗСУ триває, будуть втрати з обох боків, однак у цей час Україна отримає величезну військову допомогу, яка змінить усе.

Раніше Влад Росс розповів, за якої умови в Україні може закінчитися війна. За його прогнозами, росіяни програють у війні швидше, якщо ЗСУ вдарять по "серцю" рф.