"У гороскопі Залужного — переможна комбінація": астролог відповів, коли ВСУ підуть у контрнаступ

Читать на русском
Автор
Гороскоп Валерія Залужного говорить про майбутні успіхи ЗСУ
Гороскоп Валерія Залужного говорить про майбутні успіхи ЗСУ. Фото 24tv.ua

За словами Влада Росса, катастрофічна поразка рф вже близько

Відомий український астролог Влад Росс розповів, коли відбудеться переломний момент у війні України з росією, а на саму рф чекає катастрофічна поразка.

В інтерв’ю "Главреду" астроексперт заявив, що 20-ті числа березня стануть переломними і це вдалий час, щоб ЗСУ пішли в контрнаступ. За словами Росса, до параду перемоги на Хрещатику залишилося менше пів року, а рф чекає руйнація. Грає на руку українським військовим положення планет у гороскопі головнокомандувача Валерія Залужного.

"По-перше, у гороскопі головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного у березні включається переможна комбінація – зійдуться планети Юпітер (символ перемоги, щастя, успіху та контрнаступу) та Марса (символу війни). По-друге, 23 березня Плутон перейде в знак Водолія, під впливом якого знаходиться росія, а це вказує на майбутню руйнацію російської федерації", — повідомив астролог.

Влад Росс доповнив, що наприкінці квітня та на початку травня 2023 року українська армія дійде до Мелітополя та Криму, оточить Донецьк і Луганськ, а далі буде велика битва, внаслідок якої росія капітулює.

Раніше український астролог Володимир Бадіян розповів, чи закінчиться війна в Україні 2023 року. Фахівець заявив, що до моменту нашої перемоги інтенсивних боїв не буде.