"Несподівані події, які позитивно вплинуть на результат війни": астрологи обнадіяли прогнозом для України

Читать на русском
Автор
12980
Астрологи озвучили прогноз щодо воєнних дій на початку осені
Астрологи озвучили прогноз щодо воєнних дій на початку осені. Фото Колаж

Астрологи обнадіяли прогнозом для України, який кардинально відрізняється від ситуації з натальною картою агресора.

Над питанням про те, коли можливе закінчення російсько-української війни, замислюються і астрологи. Так, у прогнозі ведичних астрологів Олексія та Ганни Суханових говориться, що у вересні в росії може погіршитися соціально-політична та економічна обстановка, а Україна продовжить тримати військову ініціативу у своїх руках і має всі шанси зміцнити позиції на фронті.

Астропрогноз для України на вересень 2022 року Суханови опублікували в Instagram. У ньому наголошується, що перший місяць осені не принесе астрологічних транзитів, здатних кардинально вплинути на ситуацію. Разом з тим, у вересні будуть важливі зміни всередині натальних карт і України, і країни-агресора.

У рф, за словами астрологів, починається несприятливий період через активність планети Марс. Суханови пишуть, що ситуація у росіян рухатиметься лише вниз, без будь-яких покращень. Тоді як в України, йдеться у прогнозі, навпаки астрологічна обстановка виглядає сприятливішою.

"До 24 вересня ми будемо проживати загалом непоганий період за річною картою. Після 24 вересня у нас змінюється період за річною картою на напружений, але при цьому він може привнести несподівані події, які можуть позитивно вплинути на результат військових дій", — заявили Суханови. .

Також астрологи додали, що військова ініціатива залишатиметься у руках України.

"Віримо, що нова річна карта, яку отримала Україна 24 серпня, дозволить не просто мати військову ініціативу на полі бою, а й дасть можливість для звільнення всієї нашої території", — наголосили в астропрогнозі.

Раніше "Телеграф" писав, що астролог назвала дату, коли Україна деокупує Херсон. За її словами, до листопада ще може все змінитись.