Переломний момент у війні близький: астролог озвучив прогноз для України

Читать на русском
Автор
7365
Астролог озвучив прогноз для України
Астролог озвучив прогноз для України. Фото pexels.com

За словами астролога, найбільша загроза залишається для низки міст на сході країни

Становище планет та зірок говорить про те, що з 5 липня в Україні розпочався перехідний етап у плані бойових дій. Це стало можливим після спаду активності планети війни Марса, про яку неодноразово попереджали астрологи.

Як передає "Телеграф", про це йдеться в астрологічному прогнозі щодо подій в Україні астролога Дмитра Урануса. Свою думку він висловив на своїй сторінці у Facebook.

Так, астролог пише, що його попередній прогноз здійснився за низкою пунктів. Зокрема, йдеться про тимчасове превалювання сил противника в таких населених пунктах, як Сєвєродонецьк, Лисичанськ та найближчі села. За словами Урануса, в ситуації з окупацією далася взнаки активність планети Марс і його вплив на Місяць. Разом з тим, астролог радий, що "довготу Бахмута" противник не перетнув, те, що вона утримана, він називає великим плюсом. Уранус додає, що у липні є шанси зберегти таке розташування сил.

Наразі, пише Уранус, відбувається перелом. Це пов’язано з тим, що 5 липня Марс перейшов у Телець, а отже втратив попередню силу впливу та негатив.

"Думаю, що натиск противника на довготу Бахмута має послабшати, а лінія фронту біля Бахмута стабілізується. Тепер дуже важливо не дати противнику наблизиться до лінії міст Костянтинівка-Краматорськ-Слов’янськ з півночі та з півдня, щоб не утворився новий котел", — йдеться у прогнозі.

Нагадаємо, про подібний перелом з 5 липня говорила і астролог Марина Скаді. За її прогнозом, енергія Марса піде на спад і є ймовірність невеликого затишшя. Астролог зазначає, що в Україні стане трохи спокійніше, а російські військові менше обстрілюватимуть наші території.