Є постраждалі: що відомо про потужний приліт по центру Дніпра - фото і відео (оновлено)

Читати російською
Автор

Вибухова хвиля була настільки потужною, що у багатьох квартирах вилетіли вікна

Дніпро продовжує бути одним із обласних центрів України, який росіяни регулярно намагаються обстрілювати крилатими ракетами. І якщо напередодні подібний "подарунок" від окупантів вдалося знищити на підльоті до міста, то в ніч на 11 вересня в центрі все ж стався "приліт". На місці влучання снаряда почалася велика пожежа, дим від якої було видно за сотні метрів.

Факт обстрілу підтвердив мер Дніпра Борис Філатов. За його словами, таким чином противник "привітав" дніпрян із Днем міста, повернувшись до тактики терору та залякування мирного населення.

Чиновник наголосив, що за попередніми даними загиблих внаслідок атаки немає. Однак без постраждалих не обійшлося.

Фактично вибухи у Дніпрі пролунали вже після опівночі. Хвиля від розриву ракети була вельми потужною: уламки пошкодили найближчі автомобілі, а в багатьох будинках розбилися або розбилися шибки.

Пожежа на місці вибуху
У людей від вибухової хвилі тріснули шибки
Також постраждали автомобілі
Неможливо відобразити вміст. Переглянути у Telegram
Місцями після вибуху навіть посипалися стелі

UPD. Через вибух було зруйновано двоповерхову будівлю, в якій знаходилися склади та магазини, повідомив голова Дніпровської облради Микола Лукашук. Також пошкоджено кілька торгових павільйонів двох місцевих ринків, деякі адміністративні будинки. Частково обірвано контактні трамвайні мережі. Фахівці вже розпочали роботи з усунення наслідків прильоту.

Жертвою російської атаки став 72-річний чоловік, який працював сторожем в одній із постраждалих будівель. Його госпіталізували до лікарні у тяжкому стані.

Наслідки прильоту в Дніпрі

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав про серйозний "приліт" у Слов’янську. Російські снаряди влучили до житлового будинку, під завалами якого тривалий час залишалися звичайні мирні жителі.

Також ми писали про те, які російські крилаті ракети вважаються найнебезпечнішими.