Трагедія на Харківщині: моторошні фото та відео з місця вбивства росіянами десятків українців

Читать на русском
Автор
5013
Росіяни вдарили на Харківщині
Росіяни вдарили на Харківщині. Фото Харьковская областная прокуратура

49 людей загинули та ще 7 отримали поранення

Після обстрілу кафе-магазину у селі Гроза Куп’янського району Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Внаслідок чергового воєнного злочину росіян загинули 49 осіб, включаючи дитину.

Про це у четвер, 5 жовтня, повідомили у Харківській обласній прокуратурі. Зазначається, що є також поранені. На цей момент відомо про сімох постраждалих.

"За даними слідства, 5 жовтня близько 13.25 російські військові обстріляли с. Гроза Куп’янського району. Зафіксовано попадання у цивільний об’єкт – сільський кафе-магазин", — йдеться у повідомленні.

У пресслужбі опублікували страшні фотографії та відео з місця події. Там зараз працюють відповідні служби.

Також фотографії з місця опублікував голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Він повідомив, що серед загиблих є 6-річний хлопчик.

Тим часом у ЗМІ та мережі з’являється інформація про те, що в селі Гроза сьогодні проходив поминальний обід. Це було причиною того, що в одному місці зібралася така велика кількість людей.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в серпні російські окупанти завдали удару по центру Чернігова. Тоді загинуло семеро людей і ще 148 отримали поранення.