В Україні за зґвалтування судитимуть першого російського окупанта (фото)

Читати російською
Автор

Загарбник вбив чоловіка прямо на очах дружини, після чого знущався з українки спільно з товаришем

Представники Служби безпеки України завершили розслідування чергового злочину солдата окупаційної армії. Загарбник, який перебував у нетверезому стані, жорстко вбив жителя Київської області на очах у дружини, а після нещадно катував українку спільно з товаришем по службі.

Перевірені новини про війну і не тільки — шукайте в нашому Telegram

Про це у понеділок, 30 травня, пресцентр Служби безпеки України повідомив на своїй сторінці в соцмережі, відзначивши, що окупанти вчинили щодо жінки низку дій сексуального характеру, при цьому погрожуючи їй розстрілом. Наразі правоохоронці мають достатню кількість доказів і свідчень очевидців, аби покарати окупанта, згідно з чинним законодавством України.

Михайло Романов, який обґрунтовано звинувачується у страшному злочині

Як вдалося встановити у рамках слідства, військовослужбовець в/ч 8954, яка дислокується у місті Чебаркуль Челябінської області росії, Романов Михайло Сергійович під час окупації зґвалтував жительку одного з населених пунктів Броварського району Київської області.

російський солдат спільно з товаришем по службі вдерся до помешкання молодої пари, вбили беззбройного мирного чоловіка, а після цього разом жорстоко ґвалтували його дружину. Опиратися жінка змоги не мала, адже їй погрожували розстрілом.

"СБУ продовжує викривати воєнні злочини окупантів та збирає доказову базу для міжнародного трибуналу – аби жоден окупант не залишився безкарним", — наголосили у відомстві.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як в Україні проходив перший судовий процес за участі солдата окупаційної армії, який застрелив мирного жителя Сумської області.