путін знищив економіку своєї країни, позбавив росію майбутнього

Читати російською
Автор

Письменник та журналіст Ян Валетов подивився на ситуацію вторгнення росії до України з боку теорії змови.

Якщо війну в Україні розглядати з погляду теорій змови, то ми — отруєна приманка. Я розумію, що звучу цинічно, але ЯКЩО це спецоперація, то практично мети досягнуто.

Росія викинута зі світового цивілізаційного процесу років на п’ять-шість, скільки вже проживе ботексне чудовисько, а за нинішньої швидкості розвитку технологій і науки, шість років на морозі — це назавжди.

Таким чином, путін за 14 днів знищив економіку своєї країни, позбавив росію майбутнього. Країна – парія, народ – парія. Не про нерукостислість. Нерукостислість це дрібниці. Мова про зневагу, про ненависть.

За два тижні росія перестала бути політичним гравцем, втратила авторитет, перестала впливати на світові процеси та практично втратила можливість інтегруватися у світову економіку. Хоч тушкою, хоч консервою — не візьмуть.

Валюта подешевшала вдвічі та продовжує дешевшати. Китай, ніжно посміхаючись, готується доїти сировинну російську корову. Загалом, вторгнення принесло запаморочливий ефект.

Рівно на стільки, наскільки росія програла, виграла Америка: зміцнивши свій авторитет, знайшовши ринок збуту для свого газу та вугілля, об’єднавши всіх у боротьбі проти несамовитого диктатора і перетворила свого супротивника на гівно без жодного пострілу.

Ми виявились троянським конем. Отруєною принадою для російського тупого ведмедика, якому вже не вивернутися з пастки.

Міф про непереможну російську армію скінчився. Несіть наступний. Міф про братерство закінчився! Що там у нас ще у запасі?

Горять танкові колони, падають з небес винищувачі та вертушки. Тисячі росіян залишаються гнити в Українській землі.

Бліц-криг закінчено. Всім дякую.

Велика шахівниця. Однією фігурою менше.