путін знищив економіку своєї країни, позбавив росію майбутнього

Читать на русском
Автор
2287
путін привів свою державу до прірви
путін привів свою державу до прірви. Фото svoboda.org

Письменник та журналіст Ян Валетов подивився на ситуацію вторгнення росії до України з боку теорії змови.

Якщо війну в Україні розглядати з погляду теорій змови, то ми — отруєна приманка. Я розумію, що звучу цинічно, але ЯКЩО це спецоперація, то практично мети досягнуто.

Росія викинута зі світового цивілізаційного процесу років на п’ять-шість, скільки вже проживе ботексне чудовисько, а за нинішньої швидкості розвитку технологій і науки, шість років на морозі — це назавжди.

Таким чином, путін за 14 днів знищив економіку своєї країни, позбавив росію майбутнього. Країна – парія, народ – парія. Не про нерукостислість. Нерукостислість це дрібниці. Мова про зневагу, про ненависть.

За два тижні росія перестала бути політичним гравцем, втратила авторитет, перестала впливати на світові процеси та практично втратила можливість інтегруватися у світову економіку. Хоч тушкою, хоч консервою — не візьмуть.

Валюта подешевшала вдвічі та продовжує дешевшати. Китай, ніжно посміхаючись, готується доїти сировинну російську корову. Загалом, вторгнення принесло запаморочливий ефект.

Рівно на стільки, наскільки росія програла, виграла Америка: зміцнивши свій авторитет, знайшовши ринок збуту для свого газу та вугілля, об’єднавши всіх у боротьбі проти несамовитого диктатора і перетворила свого супротивника на гівно без жодного пострілу.

Ми виявились троянським конем. Отруєною принадою для російського тупого ведмедика, якому вже не вивернутися з пастки.

Міф про непереможну російську армію скінчився. Несіть наступний. Міф про братерство закінчився! Що там у нас ще у запасі?

Горять танкові колони, падають з небес винищувачі та вертушки. Тисячі росіян залишаються гнити в Українській землі.

Бліц-криг закінчено. Всім дякую.

Велика шахівниця. Однією фігурою менше.