Розмови про гарних росіян, що випалюють паливо, щоб потім здатись - залиште для л*хів

Читать на русском
Автор
13674
Не можна вірити жодному слову російських військових, які атакують Україну
Не можна вірити жодному слову російських військових, які атакують Україну. Фото dialog.ua

Аналітик "InformNapalm" Антон Павлушко пояснив, чому не можна вірити історіям про "добрих військових серед росіян" та про "90% використаного потенціалу".

Корисні інформаційні ідіоти

Послухав два ефіри Латиніної, потім ще декількох росіян і наших. І ось що я вам скажу. Нас починають годувати російськими фейками та розказнями, які закидають через так званих російських лібералів та корисних ідіотів з Заходу.

Всі ці розмови про танки, які росіяни кидають, бо не хочуть воювати. Насправді не хочуть вони воювати, бо у нас ще зима, вночі мінусова температура в полях, слякоть, чорнозем і засідки на дорогах. Тому вони звертають з доріг, де їх чекають засідки. Далі йдуть полем, поки не грузнуть в багнюці.

Споживання палива зростає взимку в рази. Коли в танка закінчується паливо десь посеред лісу, то тут є два рішення — або можна лишитись в полі біля танка і чекати поки з посадки в тебе прилетить Джавелін. Або бігти ховатись в найближчу лісосмугу. Розмови про гарних росіян, що спеціально випалюють паливо, щоб потім здатись — це залиште для лохів.

Те саме стосується льотчиків, що начебто скидають бомби не на мирні об'єкти, а кудись в поле, щоб тільки не бомбити мирних українців. Наївно вірити в таке, бо в льотчика є чітке завдання, що куди скинути. Для цивільної людини це може бути якийсь цивільний, там будинок чи лікарня — для льотчика це просто "об'єкт", де зараз знаходиться штаб українців, родина генерала чи перебуває особисто Зеленський.

Чому льотчик може не скинути бомбу? А ви гляньте на записи пілота — там на листочку є географічна позначка і надпис "Стрєла". Тобто по них відпрацювали з тієї точки з ПЗРК "Стрєла". Якщо він побачить старт ракети, то буде маневрувати. Те саме стосується роботи зеніток і т.п.. Заходити на бомбардування може декілька разів, а потім в льотчика починає закінчуватись пальне, і щоб долетіти до бази льотчик скидає бомбу в поле, щоб літак став легше. Тепер більше зрозуміло, звідки ці розповіді про гарних льотчиків-росіян?

Взагалі коли журналісти та розслідувачі починають по колу як мантру повторювати розповіді про 90% російської армії, що вже використана в Україні, то я б напрягся — це не так. Вони перегруповуються і ще будуть атакувати. Більшість цих "експертів" бере свої аналітичні дані з декількох блогів, слухає по колу всяких там аналітиків-політологів тіпа Солов'я, Сладкова, Фельгенгауера і Ко. І потім один одному переповідають, як воно насправді.

Війна ще триває. І гарматного м'яса та техніки там ще вистачає. Жодних сентиментів про гарних росіян, особливо якщо вони в російській формі.