Зараз Китай подивиться на "велику" російську армію і забере якийсь Сибір

Читать на русском
Автор
14698
Китай може кинути виклик Росії Новина оновлена 02 березня 2022, 17:10
Китай може кинути виклик Росії. Фото pic2.me

Заступник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко про те, хто може претендувати на територію Росії

До речі, зараз Китай подивиться на "велику" російську армію і забере якийсь Сибір. Із залишками ЗС РФ легко впораються пара китайських армійських корпусів, а влаштовувати перестрілки ракетами з ядерною державою ліліпутін не стане.

Ну може не зараз, але те, що забере — 100%. Тим більше, що ці території російські віджали у Китаю не так давно за китайськими мірками — 1858 року.

І якщо путіна зараз не зупинять і фізично і не усунуть (скажімо, замінивши його на Олексія Навального), щоб припинити "військову операцію" в Україні, то російські економіко-соціальні руїни забере собі Китай, зробивши росію повним рабом.

Ресурси просто забере — з тих, що ще не забрав, а решта поглинання називатиметься "відновленням економіки".

Йдеться про поглинання не лише економічного, а й соціального. Оперу доведеться співати для китайців, кіно знімати для них — і дивитись кіно теж китайське, у футбол грати з китайцями, навчатися — у китайських університетах (якщо пощастить). На курорти їздитимуть китайські. Шопінг — на ринок в Ухані. У підпорядкуванні перебувати у китайців.

Очевидно, саме для цього Сі і вів весь час у гру з путіним, примарно натякаючи на підтримку "операції" в Україні. Просто заманював у яму, підштовхував до прірви, в якій на Росію чекають з розпростертими китайськими обіймами.

Доброго ранку!