Росіяни знову збили свій літак? У пабліках окупантів зневіра (відео)

Читати російською
Автор

Пілот живий, але його літальний апарат швидше за все вже догоряє на полі

Російські війська начебто втратили ще одну одиницю своєї авіації. Новий інцидент міг статися у районі окупованого Маріуполя.

Про це повідомляють у мережі. Так, судячи з обурень одного з популярних російських моніторингових пабліків, йдеться про вогонь по своїх. Тобто. ворожа ППО відпрацювала по свойому ж літальному апарату.

"З такими темпами роботи нашої доблесної ППО ми скоро залишимося без авіації",каже автор поста.

Тим часом Донецькі Telegram-канали повідомляють про сильне задимлення поряд із Маріуполем. Найімовірніше (інформації поки що немає підтвердження), це і є місцем падіння ворожої авіації.

Пізніше пропаганда заявила, що льотчик вийшов на зв’язок, а отже, вижив. В мережі кажуть, що він, ймовірно, керував літаком.

Втім, якою б не була ця машина, росіяни вже встигли засмутитися самому факту вогню по своїм та так, що автор поста навіть закрив коментарі.

Варто зазначити, що за деякий час до цієї події у Запорізькій області кілька разів поспіль оголошували повітряну тривогу через активність ворожої тактичної авіації.

Нагадаємо, що аналогічна ситуація з росіянами сталася минулого тижня у Запорізькій області. Тоді йшлося про втрату винищувача Су-35.