Є просування ЗСУ на всіх напрямках: заява Зеленського

Читати російською
Автор

Володимир Зеленський звернувся до народу України

Президент України Володимир Зеленський виступив із черговим зверненням до нації. У ньому він розповів про нове засідання Ставки верховного головнокомандувача та привітав усіх із річницею звільнення острова Зміїний.

Про це повідомляє "Телеграф".

Володимир Зеленський розповів, що йому сьогодні доповідали головком Залужний та командувачі різних родів військ ЗСУ.

"Доповідали з приводу конкретних напрямів нашої оборони та наших наступальних дій. За цей день маємо також просування вперед на всіх напрямках наших активних дій ", — каже президент.

Також було розглянуто питання постачання боєприпасів для артилерії.

"Посилення нашої артилерії є очевидним пріоритетом", — підкреслює Зеленський.

Окремо військово-політичне керівництво країни розглянуло ситуацію на північних кордонах України, зокрема на території Білорусі. Рішенням Ставки було посилення цього напряму.

Також президент привітав українців з роковинами визволення острова Зміїний та поіменно подякував бійцям, які загинули в бою за нього.

"Російським терористам потрібен був Зміїний, щоб знищити весь Південь нашої країни, нашу прекрасну Одесу й інші міста. Наші воїни їх зупинили та вигнали зі Зміїного. Україна й українці значно сильніші, ніж будь-хто думає про нас. Іноді сильніші, ніж ми самі про себе звикли думати", — сказав Зеленський.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський поїде на саміт НАТО, який відбудеться у липні у Вільнюсі, лише за однієї умови.