Колаборант сальдо записав відео на Чонгарському мосту: у мережі помітили цікаву деталь

Читати російською
Автор
Новина оновлена 22 червня 2023, 12:13

Відео колаборанта здалося надто схожим на записане раніше іншим на Антонівському мосту

Ставник кремля на окупованій Херсонщині володимир сальдо приїхав на Чонгарський міст, по якому було завдано ракетних ударів, і заявив, що "паніки немає" і ця подія нібито ні на що не вплине. Користувачі мережі порівняли відео сальдо з тим, яке записував покійний колаборант кирило стремоусов на Антонівському мості, та знайшли разючі подібності.

Відповідне відео прогулянки сальдо мостом було опубліковано сьогодні, 22 червня, у його Telegram-каналі. У ньому він заявляє, що ракетні удари по мосту були нібито вчинені за вказівкою Лондона.

"Ушкодження ракетами мостів, що з’єднують Крим та Херсонську область — чергова абсолютно безглузда дія, здійснена київським режимом за вказівкою з Лондона. На ході спецоперації це ніяк не позначиться — є інші сухопутні шляхи до Криму", — сказав він.

Відразу ж сальдо поспішив повідомити, що всі проблеми, що виникли в ракетними ударами по мосту, будуть нібито вирішені.

Водночас користувачі мережі згадали, як після удару по Антонівському мосту гауляйтер кирило стремоусов знімав на ньому подібне відео. Він, як і зараз сальдо, переконував, що ця подія нічого не змінить, результат подій через це нібито не зміниться, а Херсон "ніколи не буде захоплений". У цьому випадку колаборант прогадав, адже місто ЗСУ все ж звільнили від окупантів.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в Криму російські окупанти в паніці чекають на контрнаступ ЗСУ і будують нові фортифікаційні споруди.