Названі наступні два міста України, які спробує зруйнувати росію

Читати російською
Автор

Російські війська можуть атакувати Краматорськ та Костянтинівку.

Військова розвідка Великої Британії заявила, що виступ путіна на зустрічі з лукашенком 12 квітня підкреслив його незмінний інтерес до Донбасу.

За даними відомства, опублікованими в Twitter 14 квітня, росія продовжує завдавати ударів по українським військам у рамках підготовки до нового наступу.

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

"Протягом усього конфлікту міські центри неодноразово стикалися з невиборчими нападами з боку росії. Краматорськ і Костянтинівка, ймовірно, стануть мішенню для російської влади аналогічного рівня насильства", — повідомляють у британській розвідці.

Поєднання масованих ракетно-артилерійських ударів по зосередженню сил для наступу є повернення до традиційної російської військової доктрини. Однак для цього будуть потрібні значні сили.

Крім того, оборона Маріуполя з боку України, що триває, нині сковує значну кількість російських військ і техніки.

Нагадаємо, у Маріуполі продовжуються бої — військовослужбовцям вдалося прорвати оточення і зібрати воєдино всі українські сили.

За даними Генштабу ЗСУ, у Білорусі продовжують виконувати завдання щодо прикриття українсько-білоруського кордону в Брестській та Гомельській областях. Проводяться планові заходи бойової підготовки.